Čak četiri dana trajala je proslava 21. rođendana miss Hrvatske Katarine Banić. Uz dobru zabavu i vrhunsko raspoloženje misica je otkrila njezin novi talente pjevanje, a njezin prvi singl uskoro bi trebao osvanuti

Aktualna hrvatska misica Katarina Banić već neko vrijeme pompozno najavljuje svoje rođendansko slavlje od četiri dana. Veseli trenutak se konačno dogodio, a njezina obitelj kao i brojni prijatelji zabavljali su se dugo u noć.

Atraktivna Triljanka poznata po svojim seksepilnim oblinama za ovu je prigodu obukla dugu bijelu haljinu naglašenog dekoltea u kojoj je nesmetano plesala.

Dobrom raspoloženju nije bilo kraja iako joj je najviše nedostajao dečko Emir Spahić koji je zbog obaveza prema Francuskom nogometnom klubu nije mogao doći.

Iako se u medijima špekuliralo kako je njihova veza u krizi, Katarina se samo nasmijala i našalila kako za njih, za razliku od države, nema krize.

Kako to često biva u lijepoj našoj, i ova će se ljepotica baciti u pjevačke vode. Njezin prvi singl 'Nije te vrijedan' za koji je sama pisala tekst i glazbu već je spreman, a kako zvuči čuti ćete uskoro.

>> Misica otkrila višak kilograma na plaži

>> Što ako Katarina postane Miss svijeta?

No 21 godinu stara Katarina neće stati samo na glazbi već se bacila i na pisanje autobiografske knjige koja će prepričati jedan zanimljivi dio njezina života.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju