Vampiri su definitivno u modi, a rat između dva najseksepilnija na svijetu završio je pobjedom Iana Somerhaldera. Zvijezda serije 'Dnevnici vampira' ženama je privlačniji od zvijezde 'Sumraka' Roberta Pattinsona

Glumac Ian Somerhalder koji u popularnoj seriji 'Dnevnici vampira' glumi Damona Salvatorea u anketi je s 4 tisuće glasova više pobijedio Roberta Pattinsona koji glumi samozatajnog i seksi Edwarda Cullena.

U natjecanju za najseksi zvijer na planeti koju je organizirao časopis Entertainment Weekly prikupljeno je milijun i pol glasova, pretežno ženskih.

>> Robert Pattinson: 'Dozvoljeno mi je biti nesavršen'

>> Robert Pattinson je bolji od Brada Pitta

>> Top 5 najseksepilnijih muškaraca na svijetu

Pripadnice ljepšeg spola morale su se opredijeliti između dva seksi i atraktivna glumca koji su zahvaljujući ulogama u sagama o vampirima postali najpoželjniji frajeri na planeti.

Časopis je organizirao natjecanje za najpopularnija izmišljena bića iz filmova.

Uz dva trenutno najpopularnija vampira na svijetu  glasalo se i za vanzemaljce, mutante te X-Mena Hugha Jackmana i Neytiri iz Avatara koju glumi Zoe Saldana.

Seriju 'Dnevnici vampira' koja je osvojila Ameriku i u kojoj glavnu ulogu ima Ian Somerhalder uskoro ćete moći gledati na programu Nove TV.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju