Činise kako je Renee Zellweger pobacala svu odjeću iz ormara. Glumica je postala opsjednuta treninzima i zelenim 'zdravim' napicima, a jedina odjeća u kojoj se pojavljuje u javnosti su rastegnuta siva majica, tajice i tenisice

Bogati celebovi doista nas mogu zadiviti odabirom odjeće. Osim onih koji na haljine i cipele troše nevjerojatne cifre od kojih nas može zaboljeti glava, postoje i oni koji nas, kada je riječ o modi, svaki puta iznova iznenade sa svojom bezvoljnošću i indiferentnošću.
Jedna od ti je i Renee Zellweger koja je odlučila u svom ormaru čuvati jedino par majica, par tajica i jedne jedine tenisice.

Paparazzi fotografije koje gotovo svakodnevno pune medije prate ovu glumicu tijekom cijele godine, a jedina odjeća u kojoj smo ju susreli su siva majica s gumbima, jedna bez njih te crne i tamno plave tajice do koljena.

Jedino 41 godinu stara glumica nikad ne mijenja su smeđe tenisice i sunčane naočale.

Renee je nakon uloge bucmaste djevojke iz susjedstva u filmu 'Dnevnik Bridget Jones' odlučila poraditi na svojoj liniji.

>> Grudi Renee Zellweger nabujale u tjedan dana

>> Zellweger uskoro ponovno pred oltarom?!

Otada je svakodnevno susrećemo kako trči i odlazi u teretanu što se može i primijetiti po njezinim mišićavim i žilavim nogama i rukama.

Glumica je postala toliko opsjednuta svojim izgledom da joj se cijeli dan svodi na trening i ispijanje zelenih 'zdravih' napitaka koji su joj postali jedini dnevni obrok.

No čini se kako je odlučila pobacati svu odjeću iz ormara samo kako bi čim duže mogla biti odjevena u rastegnutu odjeću za trening.

Provjerili smo koliko često smo ju vidjeli u istoj odjeći tjekom posljednja dva mjeseca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju