Salma Hayek na oduševljenje je okupljenih fotografa zadovoljno pozirala na ulicama New Yorka. U prekrasnoj ljubičastoj haljini plijenila je poglede, ali i dokazala kako skupa dizajnerska haljina bez glamuroznog crvenog tepiha može izgledati obično

Da je Salma Hayek jedna od najzgodnijih holivudskih glumica nema dvojbe.

To je i dokazala netom prije nastupa na američkoj televiziji povodom promocije svog novog filma 'Puss in boots', gdje su je dočekali brojni fotografi za koje je sa zadovoljstvom pozirala.

Lijepa Meksikanka odjenula je prekrasnu dizajnersku haljinu koja je otkrivala njezinu putenu liniju. Ljubičasta toaleta kratkih rukava, dubokog dekoltea i naglašenih nabora na bedrima istakla je glumičine žentsvene atribute.

Uz haljinu su se savršeno uklopile jednostavne štikle boja kože i diskretan nakit, a romantična jednostavna frizura naglasila je njezinu latinoameričku baršunastu put.

>> Salma Hayek - kraljica crvenog tepiha

>> Zanosna Salma Hayek uvjerena da nije lijepa

No neugledna ulica u kojoj je se Salma fotografirala nije se uklopila uz njezinu skupocjenu dizajnersku haljinu što pokazuje da i u običnom okruženju skupa haljina može djelovati obično. Za razliku od njenog osmijeha i dekoltea.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju