Željno očekivani četvrti dio serijala Sumrak saga, čiji je redatelj Oscarom ovjenčan Bill Condon, Sumrak saga: Praskozorje 1. dio otkriva tajne i misterije ove začarane romantične priče koja je očarala milijune gledatelja. Vodimo vas na Ladies night u Moviplex gdje ćete uz čašu pjenušca uživati u omiljenim i zgodnim vampirima i vukodlacima!

U filmu Sumrak saga: Praskozorje, 1. dio, Bella (Kristen Stewart) i Edward (Robert Pattinson) te oni koje vole moraju razriješiti lanac događaja, romantičan medeni mjesec i rođenje djeteta, a istovremeno Jacob Black (Taylor Lautner) doživljava nešto potpuno neočekivano i šokantno.

Novi nastavak najpopularnije vampirske priče prepun je romantike, strasti, intriga, hrabrosti i akcije koje su učinile i prethodnike ovog filma toliko popularnima.

>> Kako će izgledati vjenčanica Belle Swan?

Zadovoljna.hr vodi vas na Sumrak saga: Praskozorje, 1. dio!

Zadovoljna.hr daruje ulaznice za pravu žensku poslasticu pod nazivom Ladies night u Moviplex.  U Zagrebu će uživati Marika Puškarić i Kristina Črgar, u Osijeku Sabrina Bešlić i Kristina Kemešić, a u Splitu Ana Macura i Josipa Sesar. Uz čašu pjenušca i najbolju prijateljicu uživajte u sagi o vampirima i vukodlacima uz Roberta Pattinsona i Taylora Lautnera.

>> Rat seksi vampira: Ian Somerhalder vs. Robert Pattinson

U popularnom serijalu Sumrak saga glume Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner.

Priča počinje kada sedamnaestogodišnjakinja Bella Swan seli u gradić Forks, Washington svojem ocu. Privuče ju Edward Cullen, bljedoliki, misteriozni učenik koji joj otkrije da su on i njegova obitelj vampiri. Njen najbolji prijatelj Jacob Black je vukodlak s misijom ubijanja vampira.

Kao i u knjizi, tri glavna lika nastavljaju odrastati, Bella i Edward pripremaju se za svoje vjenčanje i medeni mjesec u Brazilu. Neočekivano, ona ostane trudna i… više nije obično ljudsko biće.

'Nekoliko je velikih događaja u ovom filmu, ali pomisao na vjenčanje me izluđivala. Teško je odraditi nešto što predstavlja toliko veliki događaj u životu toliko mnogo ljudi. Istovremeno, koliko njih ima šansu udavati se na filmu? Stvarno smo imali sreće', rkla je Kristen Stewart.

'Vjenčanje je stvarno velika stvar. Mislim da ju je Edward zaprosio bar 50 puta do sada', priznao je Robert Pattinson i dodao: 'Konačno su svi sretni. I ranije smo bili sretni, ali uvijek bi se nešto dogodilo što bi nam pomutilo sreću. Suočavali smo se s raznim preprekama, ali nikad nije došlo u pitanje hoće li Edward i Bella ostati zajedno.

>> Top 5 najseksepilnijih muškaraca na svijetu

Nakon vjenčanja Bella i Edward provode medeni mjesec na predivnom brazilskom otoku. Sve krene divno, ali kasnije je sve gore i gore. Nakon prvog seksa sve krene nizbrdo. Bella iznenada ostane trudna, ali to nije obična ljudska trudnoća - ova predstavlja pravu prijetnju za njezin život i situacija postaje iznimno ozbiljna.

Naglo napuštaju Brazil i vraćaju se u Forks gdje nailaze na različite reakcije na polu-ljudsku polu-vampirsku trudnoću. Nastupa panika i nitko zapravo nije siguran što bi mislio. Nitko ne zna ni kako je to moguće, a i Edward je zbunjen i ne snalazi se najbolje, za razliku od nje on misli da ne trebaju zadržati to dijete jer želi da ona preživi, pa i njihova veza postaje napeta.

Autorica Sumrak sage Stephenie Meyer je međunarodni izdavački fenomen. Prijevodi njenih pet romana Twilight prodani su u gotovo 50 zemalja u 116 milijuna primjeraka.

Prvi dio posljednjeg nastavka priče o vampirima u kinima možete pogledati od 17. studenog.  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju