Dok je odbrojavanje do drugog filma 'Seks i grad' ušlo u završnicu s tek nešto više od mjesec dana do svjetske premijere, Sarah Jessica Parker i njezin izgled postaju sve zanimljiviji medijima i javnosti. Trenutno na tepeti – njezine mišićave ruke i prirodni dekolte

Snimanje iščekivanog filma već je završilo, te poznata glumica Sarah Jessica Parker  koja je ujedno i producentica jedne od najpopularnije ženske TV i filmske franšize 'Seks i grad', obavlja posljednje pripreme prije nego li krene udarna promocija filma.

Paparazzi su je tako uhvatili u New Yorku gdje je pokazala i svoje zategnuto tijelo zahvaljujući kojem uspijeva odjenuti sve one uske i kratke vrhunske kreacije koje su uz četiri glavna ženska lika bitan dio čarolije 'Seksa i grada'.

No, osim što je otkrila tanašan struk, pokazala je i mršave, ali nabildane ruke na kojima su se ocrtavale naglašene žile. Čak i u opuštenom izdanju poput ovoga, pored takvih ruku teško je primijetiti njezine druge tjelesne atribute.

>> Usporedite retuširanu i prirodnu Sara Jessicu Parker

>> Zbog starenja glumica ubrzano se snima 'Seks i grad 3'

U raskošnim haljinama na crvenom tepihu, one bi sigurno odvlačile pažnju od svega ostalog, tako da smo sigurni da će ih za te prilike ipak sigurno pokriti barem kakvom prozirnom tkaninom. A za naslovnice i fotografije, tu je glavni saveznik ljepote mnogih glumica – photoshop.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju