Iako ju je dečko Andres Velencoso opisao kao savršenu, Kylie Minogue izgleda s njim ipak neće prošetati do oltara. Džepna Venera iz Australije i seksi Španjolac nemaju planove započeti zajednički život

Andres je medijima otkrio kako nema namjeru zaprositi svoju djevojku, 42 godine staru Kylie Minogue. Par je zajedno već dvije godine, a pjevačica koja baš i nema sreće u ljubavi ovaj je put ponovno izvisila od deset godina mlađeg dečka.

'Dobro nam je ovako i nemamo nikakve planove', rekao je Andres španjolskim medijima i time ponovno rastužio pop divu koja sanja o tome da prošeće do oltara.

>> VIDEO: Kylie i Danii - najljepše slavne sestre

>> Kylie Minogue se očajnički želi udati

No, Kylie je dobila nešto drugo, a to su riječi savršena žena, kako ju je opisao njezin dečko.

Par je vezu započeo u studenom 2008., a Kylie je zbog Andresa počela učiti Španjolski te je čak i pomagala u njegovom obiteljskom restoranu na Costa Bravi.

Iako je savršena i prekrasna pjevačica uistinu nema sreće u ljubavi. Oliver Martinez s kojim je prekinula četverogodišnju vezu bio je 'onaj pravi', no ostavila ga je jer joj je bio nevjeran, a prije toga bila je u vezi s britanskim modelom Jamesom Goodingom koji ju je prevario sa Sophie Dall.

Pjevačica ne skriva kako joj je sretan zajednički život neostvareni san, no priznaje kako je svjesna da joj se to možda nikada neće ostvariti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju