Jennifer Lopez je još jednom potvrdila kako je njezina ljepota prirodna te kako se, baš kao i svaka druga žena, i ona bori s malim nedostacima koje vješto skriva ispred fotoaparata

Jennifer Lopez definitivno se nalazi na samom vrhu kada je riječ o koketiranju s fotoaparatom. Vrhunska pozerica ništa ne prepušta slučaju pa je svako njezino pojavljivanje u javnosti besprijekorno i to od glave do pete.

>> Jennifer Lopez nema što skrivati

Na snimanju za popularnei televizijski show 'Američki idol' J.Lo se pojavila u narančastoj haljini koju potpisuje Victoria Beckham.

No osim što je istaknula zavodljive obline vrlo uska toaleta na tijelu lijepe Latine je otkrila i nekoliko sitnih nedostataka koje inače nismo primijetili, a koji su, kada su se upalila svjetla reflektora, netragom nestali zahvaljujući savršenoj pozi koju Jennifer redovito vježba.

>> Ups! Previše blještavila za Jennifer Lopez

Opuštena koža ispod ruku i trbuščić nikako nisu mane, već dokazi kako se i 42 godine stara glumica, pjevačica, ali i majka dvoje djece kao i svaka druga žena bori s malim ženskim problemima koji dolaze s godinama, a koje je jedino moguće ukloniti odlaskom pod nož.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju