Scarlett Johansson i Gwyneth Paltrow, dvije glumačke ljepotice, pojavljuju se u sigurnom filmskom hitu 'Iron Man'. Na prvom susretu s novinarima prilikom promocije filma, pojavile su se u gotovo identičnom izdanju

Na prvom susretu s novinarima prilikom promocije filma 'Iron Man', dvije plavuše Gwyneth Paltrow i Scarlett Johansson pojavile su se s gotovo identičnim stylingom.

Haljina koja prati liniju tijela u boji leda, decentni make up sa sjajilom boje pudera te opuštena plava kosa obilježavali su izgled obje glumice. Dok se Scarlett odlučila za Rolanda Moureta, britanska je glumica izabrala model svoje prijateljice, Victorije Beckham.

Paltrow navodno nije zadovoljna tretmanom u filmu te joj baš i nije bilo drago kada je mlađa kolegica preuzela ulogu seksi simbola.

Njezino negodovanje pojačao je i izostanak s promotivnih filmskih plakata na kojima se Johansson pojavljuje kao seksi 'Crna udovica'.

>> Mazna Scarlett neodoljiva je seksi tigrica

>> Gwyneth Paltrow o porocima i prekratkim haljinama

Izbor gotovo jednakih haljina pokazuje da unatoč bezbrojnim kreacijama i najboljim stilistima koji su glumicama na usluzi, nema garancije da će zasjati i biti potpuno jedinstvene.

Za to nije potreban novac, već osnovna komunikacija između dvije, očito ne pretjerano kolegijalne, glumice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju