Na dvije naslovnice u prosincu zasjale su dvije sjajne glumice, Scarlett Johansson i Kate Beckinsale. Potpuno različite, ne samo po fizionomiji već i ulogama koje biraju, ovom su prilikom imale nešto zajedničko – efektan stajling sačinjen od vrućih hlačica i seksi čizama

Prosinačke naslovnice najčešće se ne odupiru blagdanskom kiču i šarenilu, no neki se časopisi niti u tom dobro raspoloženom mjesecu ne žele odreći svoje prepoznatljive estetike.

Među njima su 'Interview' i 'Flaunt' vrlo minimalističkih, ali vrlo primamljivih covera. Tako su dvije ljepotice, Scarlett Johansson i Kate Beckinsale, odjenuli u minimalističke odjevne komade.

Ove dvije vrlo različite dame nisu svoju ljepotu istakle glamuroznim toaletama, već jednostavnim i seksi stajlingom u kojem su glavni aduti vruće hlačice i seksi čizme. Dok je Kate torzo prekrila jaknom Louis Vuittona, Scarlett je odvažno ogolila trbuh i naglasila dekolte.

>> Kate Beckinsale prošetala u retro gaćama

>> Photoshop skinuo kilograme Scarlett Johansson

A gole noge i izazovni izrazi lica zajednički su magnet koji će zasigurno vrlo uspješno konkurirati ostalim blještavim naslovnicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju