Ivana Banfić je sa zanimanjem pogledala premijeru filma redatelja Davida Finchera 'Društvena mreža' o nastanku najveće društvene internetske mreže na svijetu. Odjevena u crno bijelu kombinaciju pjevačica je uživala u pohvalama koje je dobila za izgled i novi singl 'Vampirica'

Pjevačica koja je novim singlom 'Vampirica' koji je ovih dana doživio svoju premijeru najavila povrataka na scenu i sama je obožavateljica tipkanja po društvenoj mreži i svakodnevno komunicira sa svojim fanovima koje naziva vampirima putem Facebooka.

Ivana je svojim obožavateljima priredila i pravu poslasticu u kojoj su mogli uživati putem Facebooka i Twittera. Fotkanje na malom crvenom tepihu ispred kina oni su mogli pratiti uživo!

>> Atraktivna Ivana Banfić je spremna za povratak!

'Sve je iza mene, odahnula sam i sretna sam zbog odličnih komentara koji stižu sa svih strana', rekla je Ivana koja je crno bijelu odjevnu kombinaciju ukrasila bedževima.

Za novi singl ovih dana je snimila i spot i spremna je za potpuni povrataka na scenu, no odlično se snalazi u usklađivanju posla i obiteljskih obaveza.

'Provodim vrijeme sa sinom, to mi je važno pa ga ujutro vodim u vrtić i sve obaveze nastojim dovršiti do njegovog povratka kući', rekla je Ivana.

Film redatelja Davida Finchera koji stoji iza hitova 'Sedam' i 'Klub boraca' ispričao je priču o klincima koji su stvorili najveću društvenu internetsku mrežu na svijetu Facebook. Film u kinima možete pogledati od 28. listopada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju