Blagdansku naslovnicu raskošnog ženskog magazina krasi Severina u crvenoj haljini od čipke i tafta Juraja Zigmana. Lijepa trudnica koja usprkos visokom stupnju trudnoće još uvijek odlično podnosi vrtoglave potpetice bila je i glavna zvijezda promocije na kojoj je otkrila kako je godina koja odlazi za nju najplodnija do sada

Naslovnicu posljednjeg izdanja u ovoj godini raskošni magazin Gloria Glam je rezervirao za Severinu. Pjevačica koja će u veljači prvi puta postati majka slavi najplodniju godinu u kojoj su njezina dva hita ostvarila uspjeh, pronašla je muškarca svog života te uživa u blaženom stanju koje joj je najljepši dar.

Pjevačica će Novu Godinu dočekati u društvu zaručnika Milana Popovića u Splitu, a ove će godine za blagdane uživati u najljepšem daru koji je ikada primila.

Na promociji održanoj u Zagrebu s osmijehom je pozirala u visokim potpeticama kojih se nije odrekla ni u trudnoći jer kako je nedavno rekla u jednom intervjuu, noge joj najbolje izgledaju u štiklama od 12 centimetara.

>> Severina: Noge mi najbolje izgledaju u štiklama od 12 centimetara

Trudnički trbuščić pokrila je pelerinom, no ona nije uspjela sakriti sreću i zadovoljstvo kojim lijepa pjevačica i uskoro majka Severina zrači.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju