Trudnoća nije usporila Severinu, tako da je i u razdoblju slatkog iščekivanja aktivna ne samo oko priprema za bebu, već i održavanja zdrave i lijepe kože. Tako je doputovala u Ljubljanu gdje je u dugačkoj haljini, šarenoj poput kaleidoskopa, predstavila virtualnu mezoteraopiju koja pomaže ukloniti bore, ali i celulit

Nakon što je doživio ogroman uspijeh u Hrvatskoj i Srbiji, kozmetički brand Skeyndor lansiran je i u Sloveniji. Tako je, u Ljubljani održano njegovo službeno predstavljanje kojem je prisustvovala i naša glazbena diva Severina, zaštitno lice za Hrvatsku , Srbiju i Sloveniju.

Najprodavanija linija je Skeyndor Corrective za prevenciju i korekciju mimičkih bora koja se bazira na jedinstvenoj kombinaciji sintetiziranog zmijskog otrova i hijaluronske kiseline. Sintetizirani zmijski otrov ublažava kontrakcije mišića, koje su glavni krivac za stvaranje mimičkih bora, a zajedno s hijaluronskom kiselinom i specifičnom mješavinom biljaka postiže se izvanredan anti aging efekt.

>> Pun pogodak lijepe trudnice

>> Severina: Blistava trudnica u maloj crnoj haljini

Uz proizvode za kućnu njegu koji se uglavnom mogu pronaći u ljekarnama, Skeyndor obuhvaća i profesionalne tretmane za dermatološke ordinacije i beauty salone te revolucionarnu metodu virtualne mezoterapije.

Virtualna mezoterapija je estetska, nekirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože, mezoderm, bez upotrebe igle, pomoću četiri elektrosonde ciljanog djelovanja. 

Namijenjen je svima koji žele ukloniti bore, posvijetliti hiperpigmentacije, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože lica i tijela, reducirati celulit i pobijediti u borbi protiv starenja kože.

Virtualna mezoterapija se zbog korištenja 4 elektrosonde ne preporuča za trudnice, pa Severina trenutno koristi samo Skeyndor Corrective liniju za prevenciju i korekciju mimičkih bora. Ali kako Skeyndor virtualna mezoterapija daje izvrsne rezultate i kod učvršćivanja tijela, nakon poroda svakako će joj pomoći da se brže vrati u formu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju