Severina koja je u haljini s leopardovim uzorkom zablistala na koncertu u primoštenskoj Aurori uživa u još jednom ljetu sa Slavkom u kojem je pronašla sve ono o čemu je sanjala čitav život

Severina koja i ovo ljeto krade slobodne trenutke između koncertnih obaveza u njima najradije uživa u društvu zaručnika Slavka. U njemu je, priznala je za portal 'Vesti', pronašla sve o čemu je maštala.

Slavko je pun razumijevanja za njezine poslovne obaveze i uistinu brz ritam života, a lijepa pjevačica se uz njega osjeća voljenom, sretnom i zaštićenom.

To je uglavnom i sve što žena može tražiti od muškarca pa ne čudi što će pjevačica sudbonosno 'da' izreći baš njemu. 38-godišnja pjevačica nije željela srljati u brak jer za taj korak ne postoji pravo vrijeme. Sada kad je pored nje pravi muškarac, Seve se nada kako će joj obaveze dopustiti da do kraja ove godine postane Slavkova supruga.

>> Severina ponovno pokorila Split

>> Seksepilna Severina voli koketirati sa svima!

U međuvremenu naporno radi, a da njezin nastup garantira odličnu zabavu dokazala je i ovog vikenda u prepunom klubu Aurora u Primoštenu. Tamo je u haljini leopardovog uzorka i visokim potpeticama prkosila visokim temperaturama i oduševila okupljene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju