Nakon što je na koncertu u Sloveniji styling ukrasila štitnikom za rolanje, Seve je priznala kako je za njezin hod sa štakom kriva štikla koja ju je već drugi put izdala, no na pozornicu će, ako treba i dopuzati

Seksi pjevačica koja je trenutno u Beogradu gdje će nastupiti na tamošnjem festivalu 'Ušće fest' otkrila je kako je najbolja ženska prijateljica štikla koju je i opjevala kriva što svijetom hoda sa štakom.

>> VIDEO: Severina na štakama održala spektakularni koncert

'Nezgoda se dogodila u Splitu, u kvartu u kojem stanujem i to već drugi put. Skakala sam s povišenog djela pozornice na kojem je bubnjar na svoj dio, i iako sam to učinila već tisuću puta, ovaj put me štikla izdala', opisala je svoju nezgodu Severina.

>> Seksi Severina zablistala u crnom

>> Seksepilna Severina voli koketirati sa svima!

Pjevačica se našalila u razgovoru za Bliz.rs te rekla kako je razlog vjerojatno taj što je Split poželio da ostane i pokazao to na vrlo diskretan način.

'Štikla je pokleknula i izdala me kada sam to najmanje očekivala. Tom e se stvarno nisam nadala pogotovo zato što joj tepam već četiri godine. Digla sam je u visine, a ona me tako srozala', pogrdila je Seve cipelu.

Iako je ozljeda bila ozbiljna Severina je spremna za nastupe i tvrdi kako će pjevati makar morala puzati na pozornicu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju