Elegantna Angelina na javnim događanjima uvijek izgleda elegantno i glamurozno. Iako će njezina najstarija kćer Shiloh biti prava ljepotica sada se čini kako je nećemo gledati u večernjim haljinama već u odijelu, jer malena ljepotica sve više podsjeća na dječaka

Mnogobrojna obitelj Jolie Pitt doista je jedinstvena, a svako dijete osim što ima svoju, posebnu životnu priču ima i poseban stil odijevanja koji su od samog početka njihovi roditelji podržavali kako bi djeca mogla sama izgraditi svoj karakter.

Najbolji primjer jeShiloh prvo biološka kćer Angeline Jolie i Brada Pitta. Još od malih nogu simpatična djevojčica je nevjerojatno podsjećala na dječaka jer nije željela oblačiti haljinice i sandale poput ostalih djevojčica.

Brižni roditelji su njezinu odluku podržavali objašnjavajući  kako Shiloh obožava dječačku odjeću jer želi izgledati poput njezine starije braće.

No čini se kako se priča nastavlja i dalje jer petogodišnja ljepotica plave kose što je starija sve više podsjeća na dječaka.

>> Dok Suri nosi štikle, Shiloh želi biti dječak

>> Angelina, Shiloh i Zahara u šopingu

Vesela obitelj dane provodi U Los Angelesu gdje se održava premijera filma Kung Fu Panda 2'.

I dok se atraktivna Angelina prošetala crvenim tepihom u elegantnoj crnoj haljini Shiloh i dalje odbija izgledati kao djevojčica pa se za ovu prigodu odjenula crne hlače, bijelu košulju, kravatu i lajbek u čemu je izgledala poput kao dječačić koji je sve sličniji tati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju