Koncert u Domu sportova bio je poprište dobre zabave koju su svojim obožavateljima poklonile Zvijezde Hit Recordsa među kojima su se posebno isticali ženski vokali. Pjevačice Maja Šuput, Vesna Pisarović i Andrea Šušnjara iako svaka različitog glazbenog melosa za scenski nastup posegnule su za identičnom, ali provjerenom formulom: usko, kratko i svjetlucavo

Pjevačice Maja Šuput, Vesna Pisarović i Andrea Šušnjara izborom toaleta za nastup na koncertu svoje matične kuće posegnule su za provjerenim receptom koji baš uvijek jamči prolaz kod publike, ali i sklizak teren kod modne kritike.

>>Indira vs. Maja: Čiji dekolte je pobijedio?

Sukladne vatrenim i razigranim nastupima triju pjevačica pokazale su se tako uske, kratke i svjetlucave haljinice.
Maja Šuput sasvim očekivano predvodila je ovaj trio ultra kratkom čipkastom haljinicom otvorenih leđa kojom je istaknula vitke noge začinjenei čizmicama  vrtoglavo visoke potpetice.

>>Vatrene pjevačice hrabro ogolile noge

Nakon duže stanke pred publiku je stala i Vesna Pisarović koja ja pažnju plijenila uskom haljinom dugačkih rukava posutom šljokicama čiji je glamurozni efekt spretno razbila kosom vezanom u ležernu punđu.

Podignutu, ali nešto elegantniju frizuru odabrala je najmlađa izvođačica Andrea Šušnjara koja je svoj vrckavi nastup začinila uskom haljinom posutom nizom kristalića u bojama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju