Hit kojim se Severina vratila s porodiljnog dopusta na prvo je slušanje osvojio njezine obožavatelje, a ona im je priuštila pravo iznenađenje te baš njih pretvorila u glavne zvijezde spota za novi hit 'Italiana' koji je spreman za ljetna ludovanja. A da je kraljica odlične zabave 'friška' mama pokazala je na zagrebačkom trgu odličnim raspoloženjem i smjelom odjevnom kombinacijom

Prilikom njezinih nastupa, ono što uz glazbu obožavateljicama svakako zapne za oko su gotovo uvijek odlične modne kombinacije. Promišljene, glamurozne i seksepilne dio su Severininog scenskog nastupa, a da itekako razmišlja o onome što će odjenuti kada se upale kamere pokazala je i na snimanju novog spota održanom na glavnom zagrebačkom trgu.

>> Prekrasna Severina u ulozi mame u šopingu

Okružena obožavateljicama i pokojim hrabrim obožavateljem Severina je liniju isklesanu nakon poroda naglasila omiljenim ženskim komadom trapericama te topom u kombinaciji narančaste i boje fuksije.

Od modnih dodataka odlučila se za narukvice u boji koralja, idealne upravo za ljetno razdoblje jer njihova boja odlično pristaje preplanulom tenom, a i daju pravi 'morski štih'.

>> 409 dana za povratak u formu novopečenih mama

Vrišteće, trendi, izazovno i vrlo smjelo opisat ćemo modnu kombinaciju koju je pjevačica odabrala za spot 'Italiana' te nadodati kako jedva čekamo da video uradak ugleda svjetlo dana.