Jen Aniston je navodno dala novu šansu bivšem dečku Johnu Mayeru, no vrlo je oprezna jer ju je već dva puta povrijedio. Jen izgleda kao da ima puno manje od 41. godine pa je razlika od devet godina među njima zanemariva, barem na prvi pogled

Jennifer Aniston je sigurno glumica o čijem se ljubavnom životu najviše priča. Nakon razvoda od Brada Pitta jednostavno nema sreće u ljubavi pa iako su je u zagrljaju držali neki od najseksepilnijih muškaraca današnjice, nije zadržala niti jednog od njih.

>> Zašto nitko ne želi guzu Jennifer Aniston?

Je li devet godina mlađi John Mayer onaj pravi i hoće li muškarac koji je prilikom njihovog posljednjeg prekida izjavio kako je upravo 'napucao' Jennifer Aniston ponovno zadobiti njezinu ljubav i povjerenje pokazat će vrijeme.

>> Reese u šetnji bez šminke i grudnjaka

Jennifer ne želi javno priznati da je ponovno u vezi pa joj se ne sviđaju ni susreti s fotografima. Prilikom posljednjeg u Los Angelesu je prekrila lice šeširom i otkrila da je i ona poput nekih njezinih kolegica, tijekom toplih dana obožavatelj ležerne odjeće.

Široka suknja i top ispod kojeg nije imala grudnjak otkrili su savršenu liniju 41-godišnje glumice koja uistinu izgleda puno mlađe nego što uistinu jest zahvaljujući brizi o svom tijelu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju