Urednica i voditeljica magazina Provjereno na Novoj TV danas će radno proslaviti svoj dvadesetdeveti rođendan. Kolege će počastiti tortama koje je sama ispekla!

Uz finaliziranje sutrašnje emisije Ivana Paradžiković naći će vremena da u pauzi počasti kolege iz redakcije s nekoliko torti koje je sama napravila.

'Ovaj rođendan je radni, ali okružena sam dragim ljudima, svojim kolegama za koje sam dugo u noć pripremala slatke delicije, pa ćemo danas radnu atmosferu dobro zasladiti', rekla je slavljenica.

Osim rođendana Ivana ima i drugih razloga za slavlje, jer Provjereno iz tjedna u tjedan zadržava kvalitetu sadržaja za što i svakodnevno dobiva pozitivne reakcije gledatelja koji su i sami već nebrojeno puta pomogli ljudima kojima je pomoć najpotrebnija.

Posljednja u nizu je priča obitelji Markanović čiju je kuću ekipa emisije Provjereno spasila od dražbe.

Vrijedni tim je s vama i ovog četvrtka!

Vrijedni tim magazina Provjereno u ovotjednom izdanju donosi intrigantnu priču o najmlađem borcu za ljudska i manjinska prava u Srbiji. Rastka Pocestu zanimaju borba za demokraciju i pridruživanje Srbije Europskoj uniji i NATO-u, a ono što ovog momka čini izuzetnim je njegova dob. On ima tek dvanaest godina.

Usprkos tome, zbog svojih je stavova često na meti ekstremnih nacionalista, a prije nekoliko je dana dobio i policijsku zaštitu.

Magazin Provjereno donosi odgovor na pitanje zašto ovaj najmlađi borac za ljudska prava neće odustati, te kako izgleda život 'klinca' kojeg više od računalnih igrica i nogometa zanima politika.

Osim toga ekipa Provjerenog' bila je na terenu te u tri grada s inspekcijom provjeravala protupožarne sustave u disco klubovaima te saznala poražavajuće podatke.

O čemu se točno radi, gledatelji imaju priliku saznati u četvrtak u 22 sata na Novoj TV.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju