Da žena šefuje postalo je danas gotovo očekivano i prihvatljivo svugdje, osim u jednoj stvari koju muškarci čuvaju 'svetom' i podalje od nježnijeg spola. Naravno riječ je najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, nogometu, kojeg je svojom ljepotom i talentom osvježila Tihana Nemčić

Pomalo neočekivan životni poziv djevojke iz Križevaca, brojnim domaćim i stranim medijima postao je itekako zanimljiv kada je izabrana na mjesto trenerice muškog nogometnog kluba Viktorija Vojakovac.

>>Misica s parketa zasjenila najljepše Hrvatice

Interes medija nimalo ne čudi s obzirom na to da 24 godine stara Tihana Nemčić izgleda spektakularno. Dugačka plava kosa, zarazan osmijeh i zategnuto čvrsto tijelo kao rezultat dugogodišnjeg bavljenja sportom krase ovu mladu trenericu.

>>Dugačke noge koje bi mogle zasjeniti Antoniju Mišuru

Iako njezinoj ljepoti svjedoči i svojedoban ulazak u finale izbora za Miss sporta, predana trenerica ne dopušta da je u poslu bilo što omete. Tihana ima ambicije veće od petoligaškog nogometa te je krenula i na školovanje za UEFA-inog trenera A kategorije.

Sasvim je jasno kako je ova mlada trenerica utjelovljenje ljepote i talenta kakvo se ne viđa često i pred kojim je i nogomet kao muška 'svetinja' pokleknuo.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju