Prilikom izlaska iz poznatog frizerskog salona Eva Longoria napravila je grimasu koja bi mogla otkrivati nezadovoljstvo napravljenom frizurom ili pak okupljenim znatiželjnicima koji su jedva dočekali 'snimiti' popularnu glumicu

Eva Longoria osim po svojoj figuri džepne Venere poznata je i po uvijek njegovanoj kosi i savršeno oblikovanoj frizuri. Kako bi na takvom glasu i ostala, redovito posjećuje Kena Pavesa, omiljenog frizera Jennifer Lopez i Jessice Simpson.

Osim što je poznat po reklami koju su mu omogućile ove celebrity ljepotice, upravo je on zaslužan za umetke koje se putem češljića stavljaju na prirodnu kosu kako bi ju produžile.

Je li si i Eva ovom prilikom stavila te poznate umetke ili se tek podvrgnula rutinskom tretmanu njege kose nije poznato, no fotografije uslikane netom nakon što je zakoračila iz frizerske oaze pokazuju da je glumicu nešto prilično šokiralo i neugodno iznenadilo.

>> Eva Longoria: Usko vs. kratko

>> Eva Longoria ne odolijeva majčinskim osjećajima

S obzirom na mnogobrojne znatiželjnike koji joj nikada ne daju mira te paparazze koje čekaju njezin krivi korak i lošu frizuru, možda ju je oko kamere baš uhvatilo u opuštenom trenutku kada je po tko zna koji put ispred nje iskočio kakav dosadnjaković u potrazi za ekskluzivom. Ili joj se jednostavno nije svidio komentar koji je dobila za novu frizuru!


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju