Čini se kako je i Eva Longoria postala dio trenda koji već duže vrijeme vlada u krugovima bogatih i slavnih ljepotica. Naime, atraktivna latina utjehu je pronašla u 10 godina mlađem ljubavniku Eduardu Cruzu te se time pridružila Demi Moore, Madoni kao i brojnim drugim damama koje iz prve ruke znaju da je mlađe slađe

Brojne poznate ljepotice koje iza sebe imaju barem jedan brak prelaze na sigurniju varijantu isprobavajući nove ljubavne izazove.

Riječ je o trendu mlađih muškaraca kojem se baš poput Demi Moore, Madonne, Vlatke Pokos i Snježane Mehun pridružila i Eva Longoria.  Lijepa glumica nakon bračnog kraha nije željela ostati sama i uplakana već je čini se utjehu pronašla u čistom fizičkom zadovoljstvu.

Naime, veliku prazninu u njezinom srcu ispunio je 10 godina mlađi Eduardo Cruz, brat glumice Penelope Cruz, a na mlađahnom odabiru joj zavide žene diljem svijeta.

Iako su navodni ljubavnici odlučili šutjeti brojni paparazzi koji danonoćno dežuraju ispred Evine kuće su već nekoliko puta zatekli mladog latino ljubavnika kako kriomice izlazi, dok ga je vatrena Eva ispraćala u kućnom ogrtaču.

>> I Eva Longoria varala supruga?

>> Je li Evi Longoriji pukao film zbog nevjere?

Iako 35 godina staru kućanicu tek očekuje pravi pritisak nakon što krene podjela zajedničke imovine koju je njezin bivši suprug Tony Parker već najavio medijima, prolazak kroz to teško i emocionalno snažno razdoblje zasigurno će joj olakšati Eduardo koji se čini se itekako zagrijao.

Njezina 13 godina starija kolegica Demi Moore je ipak napravila korak dalje. Iako su svi mislili kako je riječ samo o flertu, Demi i njezin mladi ljubavnik Ashton Kutcher ovjekovječili su svoju vezu i već pet godina žive u sretnom braku.

Hoće li i Eva i Eduardo izgraditi nešto dublji odnos ili će sve ostati na jednoj lijepoj avanturi tek ćemo saznati, ali moramo priznati da bi doista bili lijep par.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju