Miss i Mister Hrvatske žive u dva različita svijeta, ali izgleda kako priče o simpatijama i nisu bile u potpunosti neistinite. Katarina i Radovan otkrili su nam sve svoje tajne, skrivene želje i planove za budučnost

Nova Miss Hrvatske Triljanka Katarina Banić na studij strojarstva dolazi tatinim BMW-om, a na izbor se prijavila jer je san njezine majke bio da joj kćer postane misica.

Tata joj ima građevinsku firmu, a mama frizerski salon.
Misica je izjavila kako smatra da je iskrena i jedino se boji boga, a bibliju uvijek nosi sa sobom.

Neostvarena želja joj je upoznati nogometaša Thierry Henryja.

Dvadesetogodišnji mister Radovan Stošić pak živi sa samohranom majkom koja radi kao konobarica, a otac ih je napustio kada je Radovan imao samo tri godine.

Novcem koje je osvojio na izboru platit će studij. Bavio se nogometom ali zbog ozljeda je morao odustati i upisao je kineziološki fakultet.

Mister je izjavio kako voli crne djevojke lijepog lica, a neostvarena želja mu je da zaigra nogomet za hrvatsku reprezentaciju.

Misica i mister su nakon izbora postali prijatelji a zajednička strast im je ljubav prema nogometu.

Priča o njihovoj ljubavnoj vezi koja je odjeknula odmah nakon proglašenja nije ih zasmetala, ali bez obzira što su je oboje demantirali, gdje ima dima ima i vatre, što se moglo zaključiti po Radovanovoj izjavi: ' Između nas se rodila simpatija, a dalje ćemo vidjeti. Za sada smo samo prijatelji, ali tko zna možda se dogodi nešto više. Ne bi se žalio.'

>> Misica i Mister Hrvatske u ljubavnoj vezi?

S obzirom kako ovo dvoje mladih ljudi žive u dva potpuno različita svijeta teško ih je zamisliti u ozbiljnoj vezi, ali nikad se ne zna.

Kažu kako ljubav nema granica, a kako će se priča dalje odvijati saznat ćemo putem.

 Više u Red Carpetu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju