Mršava i ispijena Christina Aguilera u Los Angelesu je proslavila izlazak svog novog singla. Dok je o sinu Maxu brinuo tata slavna pjevačica je uživala u ženskom društvu odjevena u vruće hlačice i s frizurom inspiriranom 'Briljantinom'

Mjeseci napornih priprema i snimanja za mjuzikl 'Burlesque' koji će biti njezino prvo pojavljivanje na velikom platnu itekako su se isplatili za Christinu koja je zategnula tijelo, no i naglasila svoju mršavost.

Odjevena u vruće hlačice, mornarski T-shirt i vrtoglave Louboutinke s otvorenim prstima uživala je u ženskom provodu u klubu Trousdale gdje je proslavila izlazak prvog singla s novog albuma 'Not myself tonight'.

Crveni ruž na usnama i plava šminka na očima odlično su se uklopili uz frizuru za koju je pjevačicu inspirirao mjuzikl 'Briljantin'. Svoje žute kovrče je podigla u punđu i usprkos jakoj šminki otkrila pomalo umorno i blijedo lice. Tragove umora od rada na filmu, snimanja albuma i odgoja dječaka Maxa nije lako sakriti.

Njezinog dvogodišnjeg sina Maxa čuvao je tata Jordan Bratman dok je 29-godišnja pjevačica slavila izlazak prvog singla s novog nadolazećeg albuma 'Bionic'.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju