Poznati čine apsolutno sve kako bi izgledali savršeno na crvenom tepihu. U toj namjeri koriste umjetne trepavice, umjetne umetke i u slučaju Kelly Brook pokazuju umjetni ten. Osim što je na posljednjem događaju otkrila narančastu kožu izložila je i strije koje nisu ugrozile ljepotu njezina dekoltea

Da Kelly Brook obožava pokazivati zamamne čari svoga tijela nije nikakav tajna. Bez obzira radi li se o reklami za Reebok ili fotografijama za Playboy, u kameru će puteno unijeti tiejlo na kojoj bi joj mogla pozavidjeti svaka žena.

No, unatoč svoj stilističkoj pomoći, neki se fizički nedostaci ipak ne mogu sakriti. Jedan od njih su zasigurno strije, brazde na koži nastale kao posljedica rastezanja i gubitka elastičnosti kože.

Lijepa Kelly pokazala ih je tako na svom prirodnom poprsju čija ljepota nije bila nimalo ugrožena ozloglašenim uzurpatoricama ženske ljepote.

Na dodjeli nagrada 'Breakthrough Of The Year Awards' u Los Angelesu bila je naime odjevena u dugu haljinu duboko otvorenog dekoltea.

>> Kelly Brook skinula sve u reklami za Reebok

>> Kelly Brook: Tako seksi u ljetnoj haljini

Njezin je izgled znatno više ugrožen umjetnim tenom postignutim sredstvom za samotamnjenje pomoću kojeg nije imala kožu brončane, već narančaste boje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju