Eva Longoria neće se pojaviti u drugoj sezoni showa koji prikazuje život supruga NBA košarkaških zvijezda iako će naglasak u showu biti na razvedenim suprugama

Na američkoj TV postaji VH1 kreće druga sezona reality showa ‘Supruge košarkaša’ (‘Basketball Wives’). Glavne zvijezde su supruge i bivše partnerice NBA zvijezda, a naglasak u showu je stavljen na žensku konverzaciju i brigu supruga jesu li im muževi vjerni dok su na gostovanjima.

U novoj sezoni će i razvedene i bivše supruge iznjeti svoju stranu priču. Naravno nezaobilazan element će biti i prikazivanje raskošnih domova, dizajnerske odjeće i nakita.

Prva sezona bila je fokusirana na problem umirovljenog NBA igrača Erica Williamsa i njegove supruge Jennifer, a ona je izjavila kako je snimanje druge sezone bio jednako težak put za njih dvoje.

‘Bila sam prirodna i u nekim trenucima mi je postajalo neugodno, jer nisam naviknuta na kamere u životu. Nemam izgrađen taj osjećaj ponašanja pred njima, stoga znam da je veliki dio našeg privatnog i intimnog života izašao u javnost’, izjavila je Jennifer Williams i dodala: ‘Puno puta sam zaboravila na kamere i ulazila u ozbiljne rasprave za koje čovjek u normalnim situacijama vjeruje da nisu nešto što se iznosi u javnost. Nakon toga sam se pitala: ‘Oh Bože, što sam učinila?’

U realityju će se pojaviti i bivša supruga Shaquille O’Neala, Shaunie koja je prošle godine u brakorazvodnoj parnici pod razlog prekida navela ‘nepremostive prepreke’.

Još jedna od razvedenih je i Tami Roman koja je bila u braku s Kennyjem Andersonom. Ona se prijavila u show jer želi ispričati javnosti svoju priču o tome kako je nakon razvoda spala na prosjački štap.

‘Želim da ljudi vide koja je druga strana razvoda od poznate osobe. Ja sam morala tražiti socijalnu pomoć i bonove za hranu’, izjavila je Roman.

Zahtjev za razvod je nedavno popunila i glumica Eva Longoria, no ona se neće pojaviti u showu, iako je već bilo spekulacija o tome.

>> Eva Longoria ima novog udvarača?

>> Eva Longoria: Usko vs. kratko

Jennifer Williams izjavila je kako su njene emocije na Evinoj strani.

‘Poznajem Evu jako dobro jer su naši muževi bili kolege. Ona je cool. Ne znam detalje njene i Tonyjeve priče. Ne volim čuti da se netko razvodi, ali to se nažalost događa. U ovom slučaju moje srce ide Evi’, izjavila je Jennifer.

Druga sezona ‘Supruga košarkaša’ na VH1 kreće 12. prosinca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju