Suri Cruise, djevojčica čija se garderoba procjenjuje na dva milijuna dolara gotovo uvijek prkosi vremenskim prilikama te se golih nogu šeće na zimskim temperaturama. Mama Katie na to gleda popustljivo kao i na njezine visoke štikle te našminkana usta. Svoju je slobodu potvrdila i u New Yorku kada je gradom ovoga puta hodala u poderanim cipelama, ljetnoj haljinici te dvobojno obojanim noktima

Na prste jedne ruke mogu se nabrojati djevojčice na svijetu za koje vodeći dizajneri kreiraju odjeću po mjeri te čija se garderoba procjenjuje na nevjerojatnih 2 milijuna dolara.

Jedna od njih je Suri Cruise, čija je nesputanost prilikom odabira odjeće bila predmetom rasprave mnogih stručnjaka, od pedagoga do dječjeg ortopeda. Crveni ruž na usnama, gole noge na zimskim uvjetima te ozloglašene cipele s potpeticom tek su najupečatljiviji dio imidža ove petogodišnje djevojčice.

Njezin najnoviji 'modni izričaj' obilježen je noktima obojanima u dvije različite boje, ružičastu i zelenu te cipele koje na svu sreću nisu imale petu, već rupu s prednje strane.

>> Katie i Suri: Kamo trče mama i kći?

>> Večernji izlazak naljutio Suri Cruise

S obzirom da se Suri presvlači najmanje 2 puta dnevno i to zahvaljujući ormaru veličine nečije garsonijere, pohabane cipele koje su nekoj djeci na žalost jedini izbor, u ovoj holivudskoj priči su oličenje šlampavosti za koju je odgovorna mala vojska dadilja i asistenata koji su djevojčici i njezinoj majci na usluzi 24 sata dnevno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju