Nakon negodovanja poznatih dizajnera poput Manola Blahnika te brojnih članaka u kojima su se oglasili šokirane majke Katie Holmes i Tom Cruise ne žele napraviti promjenu u odgoju Suri te još uvijek svojoj razmažene jedinice dozvoljavaju da nosi što god želi što uključuje i cipele na visoku potpeticu


Tek joj je pet godina i već je postala prava zvijezda. Suri je proglašena najutjecajnijim djetetom poznatih roditelja no nismo sigurni koliko taj utjecaj doista može biti pozitivan.

Neobične i pomalo šokantne odgojne metode Katie Holmes i Toma Cruisea postale su predmetom rasprave mnogih stručnjaka, od pedagoga do dječjeg ortopeda.

Garderoba malene bogatašice koju je većinom sama odabrala se procjenjuje na dva milijuna dolara u što je uključena i kolekcija cipela vrijedna oko 200 000 dolara.

U kolekciji se nalaze većinom 'štiklice' poznatih dizajnera poput Marca Jacobsa i Christiana Louboutina koje je mama Katie naručila posebno za njezinu petogodišnju djevojčicu.

>> Štiklice za djecu razbjesnile mame

>> Koja poznata djevojčica u petoj godini cucla dudu?

No čuđenje javnosti ne izazivaju samo visoke potpetice za dijecu već i odabir odjeće o kojem također odlučuje petogodišnja djevojčica. Suri svakodnevno susrećemo našminkanu i golišavih nogu u sandalama na temperaturi od svega nekoliko stupnja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju