Nakon što je prije dva dana navijala za svog supruga Gorana Ivaniševića u meču protiv McEnroea, Tanja Dragović odlučila je uzeti malo vremena samo za sebe i provesti večer u društvu svojih prijateljica. Da je istinski uživala dokazuje i fotografija na kojoj lijepa Tanja izgleda blistavo i svježe

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Tanja Dragović sa suprugom Goranom Ivaniševićem, sinom Manuelom i kćerkom Amber Marijom vruće srpanjske dane provodi u Dubrovniku.

Glavni razlog zbog kojeg su se uputili u turistički biser Hrvatske je humanitarni meč između poznatog tenisača i Johna McEnroea održanog na Stradunu na kojem je manekenka navijala bez zadrške i punog glasa.

Dva dana kasnije Tanja je uhvaćena okom fotografske kamere dok se s prijateljicama šetala po dubrovačkim ulicama. Premda njezino društvo nije bilo pretjerano oduševljeno neočekivanim bljeskom foto-aparata, Tanja se samo nasmiješila i dokazala da joj ništa ne može pokvariti ugodnu večer.

>> Svi bi htjeli kosu poput Tatjane Dragović

Kratka crna haljina i lagana bijela vesta idealan su izbor za takvu priliku, a trendi pletenica završni je dodir na Tanjinom opuštenog i modernom looku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju