Zadnje večeri festivala 'iHeartRadio Music Festival' nastupila je i Rihanna s novom dječačkom frizurom. Ljubiteljica kostima seksualnih asocijacija u američkom glavnom gradu svjetla blješatila je tek u topiću prekrivenim zlatnim šljokicama. No, od mogućeg neukusa spasio ju je sportski imidž i noge u fantastičnoj formi

Kostimi golih trbuha i u službi dekoltea, gotovo uvijek pripijeni i izazovni, omiljeni su scenski outfit zgodne Rihanne.

Kako bi se malo odmakla od upečatljivog trashy stila, 24 godine stara pjevačica za promjenu je zaigrala na kartu dječačkog imidža u kojemu kratka crna kosa ima dominantnu ulogu.

>> Rihanna: Vruće hlačice stvorene za čvrsta bedra

U tom je duhu nastupala i na posljednjem danu festivala 'iHeartRadio Music' na čijoj se pozornici pojavila sa šiltericom te širim topom krojenim poput košarkaške majice na kojem je ispisani broj 23 aludirao na dres zvijezde Chicago Bullsa, Michaela Jordana.

>> Rihanna kakvu želimo češće viđati

Kako je hlačice ipak ostavila u garderobi, omogućila je nesmetan pogled na mišiće nogu naglašene plesnim pokretima.

Zategnute kože i jasno definiranih profila, sa sigurnošću možemo reći kako je zvijezda s Barbadosa jedna od vlasnica najljepših nogu svjetske glazbene scene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju