Jedna od najseksepilnijih glumica ikada Sharon Stone u 52. godini još uvijek može konkurirati puno mlađim kolegicama. Za njezinu vitku figuru zaslužne su godine predane tjelovježbe i prehrana što je vidljivo jer i u najobičnijoj kombinaciji crnih tajica, majice i balerinki izgleda savršeno

Sharon Stone je jedna od onih glumica koju će uvijek pratiti titula najseksepilnije holivudske ljepotice.

Nakon filma 'Sirove strasti' koji je zapalio cijeli svijet ova pedesetdvogodišnja diva postala je predmet maštarija brojnih pripadnika jačeg spola.

Karijeru je započela kao manekenka, tri puta se udavala,a navodno je imala i brojne afere s ženama

No čini se kako i dan danas uspjeva zadržati svoj legendarni seksepil.

Šetajući se Beverly Hillsom u društvu prijateljice Sharon je bez šminke i u najjednostavnijoj dnevnoj kombinaciji izgledala atraktivno.

Njezina vitka figura i čvrsto tijelo dokaz su kako još uvijek puno vremena posvećuje tjelovježbi i ishrani, a što se bora tiče svi jako dobro znamo kako se taj problem vrlo jednostavno rješava u holivudskom svijetu.

>> Sharon Stone: Ljubavni život mi je kao pustinja!

>> Sharon Stone ponovno bez bora i savršena

Odjenula je crne tajice, crnu nabranu asimetričnu majicu te obične kožne balerinke, a i to je bilo dovoljno da svojom pojavom sve ostavi bez daha.

Ova seksi Amerikanka je doista imala buran život. Svoju karijeru je započela kao manekenka 1977. godine, tri puta se udavala, a navodno je imala i brojne afere sa ženama.

Majka je tri usvojena sina Roana Josepha, Lairda Vonneja i Quinna Kellyja s kojima provodi svo slobodno vrijeme, a što se ljubavi tiče, izgleda da je odlučila uživati u samačkom životu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju