Uz zgodnog Ivana Hercega zbog kojeg gledateljice s nestrpljenjem isčekuju novi nastavak serije Larin izbor još će jedan muškarac pokušati osvojiti Larino srce, ali i preuzeti titulu najzgodnijeg Ivanu. Pojačanje stiže u liku Nikše kojeg glumi Stefan Kapičić

Ekipi Larinog izbora pridružit će se još jedno jako glumačko ime Stefan Kapičić. Ovaj glumac pojavit će se u životu protagonistice Lare dok je miljama udaljena od supruga Jaše kojeg igra Ivan Herceg.

Stefan će utjeloviti Nikšu, uglađenog kriminalca, koji je zajedno s Alenom (Mladen Vulić) služio vojsku i koji će se na prvi pogled zaljubiti u nju. Nakon raznih uplitanja u protuzakonite radnje Nikša se pridružio Legiji stranaca. Zbog kriminalne prošlosti Nikša se ne smije vratiti u Beograd, pa dolazi u Split kako bi se javio starom prijatelju Alenu. No sve će se promijeniti kada tamo upozna lijepu Laru.

Glumac Stefan Kapičić ostvario je mnogobrojne uloge u svjetskim hit serijama poput '24' i 'Zakona brojeva' čiju četvrtu sezonu gledatelji mogu upravo pratiti na programu Doma TV-a.

Ovog perspektivnog glumca gledatelji će uskoro moći vidjeti i u novom filmu 'Big Miracle' u kojem je utjelovio kapetana Yurija Nikolayeva. Tamo će Stefan stati uz bok proslavljenim holivudskim zvijezdama poput Drew Barrymore i Teda Dansona.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju