Glumica koja se ponosi jednim od najboljih tijela u Hollywoodu nedavno je pokazala potpuno novo lice, no jesu li zategnuta koža i sjajni obrazi rezultata odlaska pod nož ili se Cameron malo poigrala injekcijama hijaluronske kiseline, nije otkriveno. Ipak poznati švicarski proizvođač luksuznih satova odabrao je baš nju za svoju muzu i ambasadoricu. Zgodna plavuša zato je otputovala u Basel na promociju na kojoj je dočekana poput prave zvijezde, a u Europu je donijela dašak holivudskog glamura odabirom crne asimetrične haljine na jedno rame

Švicarski proizvođač luksuznih satova Cameron vidi kao zaigranu, no odlučnu ženu koja voli riskirati, no svaki njezin korak i potez protkani su elegancijom. Upravo su takvi satovi iz linije 'The Link Lady' koje će naredne tri godine promovirati glumica, a na to ju obavezuje ugovor od nekoliko milijuna dolara.

Usprkos zahvatima kojima Cameron poput mnogih holivudskih kolegica pokušava zaustaviti godine, njezino lice i dalje vrijedi milijune.

>> Cameron Diaz: Čipkasti trokutić za privlačenje pažnje

>> Nitko ne nosi traperice kao Cameron Diaz

Na promociji održanoj u Baselu Cameron je asimetričnu crnu haljinu ukrasila satom s dijamantima iz nove linije Tag Hauer. Prije nje ambasadori su bili Tiger Woods, Leonardo DiCaprio i Maria Sharapova.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju