Naslovnica novog broja 'Glamoura' najavljuje intervju u kojem ćemo napokon upoznati pravu Kristen Stewart. Ako će nam i otkriti svoje pravo ja, ono što je veseli, koga ljubi i kakvi su joj planovi za budućnost, nećemo uspjeti vidjeti kako zapravo izgleda. Pri tome nije riječ o zavisti zbog digitalno pojačane ljepote, već još jednog Photoshop 'zanosa' u kojem je ostala bez podlaktice

Snimanje naslovnice opsežan je i do detalja razrađen posao na kojem radi i do desetak stručnjaka za različite oblike ljepote. Stilisti, vizažisti, frizeri, fotografi i urednici satima rade na savršenoj fotografiji koja će prodati glossy tiskovinu.

Upravo je zato potpuna nepoznanica zašto zbog posljednjeg koraka pri stvaranju slikovnice za odrasle žene u kojem bi glavni lik trebao zablistati poput princeze vrlo često sve padne u vodu.

Digitalna obrada fotografija trebala bi dati završni dodir i ukloniti zaostale nesavršenosti, no sve se češće događa da pri tome lijepe djeve završe bez nekih dijelova tijela. Svoje prste u to nije uplela zločesta vještica, već previše entuzijastičan digitalni tehničar koji Photoshopom ukloni određeni dio tijela.

>>VIDEO: Tko je Beyonce ukrao obline?

To se dogodilo Kristen Stewart na naslovnici 'Glamoura' za studeni koji najavljuje intervju sa sve popularnijom glumicom spremnom i za život nakon 'Sumrak' sage. Lijepa i opuštena, na glavnoj je fotografiji ostala bez lijeve podlatkice. Prije točno godinu dana naslovnicu istog časopisa krasila je Fergie s jednim bedrom užim od drugog.

A da avanture gladni digitalni majstori ne 'jedu' samo ženska tijela uvjerio nas je i 'Vogue' koji je ugostio Adama Levinea, pjevača grupe 'Maroon 5' i njegovu djevojku, manekenku Anne Vyalitsyna.

>> Još jedna Photoshop nebuloza

Njegov je struk toliko sužen da bi se mogao mjeriti s nekim od najmršavijih modela koje smo imali prilike gledati na nedavno održanima tjednima mode.

Iako se nadamo da će Photoshop manija deformiranja tijela napokon prestati, gotovo smo sigurni da na sljedeći masakr digitalnom pilom nećemo morati dugo čekati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju