Producentica serije Larin izbor Jelena Veljača druge je večeri modnog događanja Fashion.hr došla podržati svog prijatelja, dizajnera Roberta Severa koji je predstavio kolekciju torbi HERA by Robert Sever. Nježnoj Jeleni koju su odmah pri ulasku opkolili fotografi društvo su radile glumice Doris Pinčić, Ornela Vištica i Jagoda Kumrić iz serije Larin izbor

Mlade glumice Doris i Jagoda te Ornela u društvu Jelene Veljače podržale su Roberta Severa, kostimografa serije Larin izbor i dizajnera kojemu možemo zahvaliti što je svaka epizoda Larinog izbora prava modna poslastica.

>> Lejla Filipović: Sneni pogled i crveni ruž za ljepoticu

>> Druga večer Fashion.hr-a u znaku Aleksandre Dojčinović

>> Severina: Blistava trudnica u maloj crnoj haljini

>> Otkrijte modnu tajnu serije Larin izbor

Nježna i krhka Jelena koja modna događanja najčešće prati u društvu supruga Janka Popovića Volarića drugu večer Fashion.hr-a provela je u ženskom društvu.

Jelena je sa zanimanjem pogledala sve revije, toplim osmijehom pozdravila dječje kolekcije AMR za Bambi i Bambi by Zigman te velikim pljeskom nagradila rad Roberta Severa.

U dugoj haljini bež boje glumica i producentica djelovala je poput lijepe lutke te se isticala među poznatim damam akoje su za modni izlazak mahom odabrale sigurnu crnu boju.

Za crnu su se odlučile i glavna Junakinja serije Larin Izbor Doris Pinčić  te mlada glumica Jagoda Kumrić koja u seriji igra Nikol Zlatar.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju