Vizažist Tomo Vrban kojemu je krajem rujna prošle godine dijagnosticiran težak oblik tumora na mozgu danas je izgubio bitku za život. Bio je omiljen među mnogim hrvatskim zvijezdama koje su mu tijekom teških trenutaka davale nesebičnu podršku

Tužnu vijest da je Tomo Vrban preminuo potvrdili su neki od njegovih najbližih prijatelja.

Unatoč šoku i nevjerici njegovih najbližih i šire javnosti nakon što mu je dijaganosticirana teška bolest,  mladi vizažist smogao je snage i pokazao veliku snagu u borbi sa zloćudnom bolesti.

Uz mučne kemoterapije Tomo Vrban se okrenuo i alternativnoj medicini te je pomoć potražio od marokanskog iscjelitelja Mekkija Torabija do kojeg je došao uz pomoć bračnog para Ivanišević.

Iako mu se početkom godine stanje bitno popravilo, te se čak pojavio u javnosti na premijeri mjuzikla 'Devet' okružen prijateljima, 32-godišnji vizažist je danas izgubio bitku za život.

Tomo Vrban je bio jedan od najpoznatijih hrvatskih vizažista, zajedno s kolegom Sašom Joković vodio je školu Vrban&Joković, a njegove vizažističke majstorije obožavali su mnogi.

Surađivao je u brojnim modnim editorijalima u najprestižnijim hrvatskim časopisima, a njegov kist je među mnogima uljepšavao Indiru Mujkić, Jelenu Popović Volarić i Lanu Klingor.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju