Model Miranda Kerr je u tajnosti izrekla sudbonosno da dugogodišnjem dečku, glumcu Orlandu Bloomu. Iako je ovo bilo jedno od najočekivanijih vjenčanja, par je ceremoniju održao u tajnosti

Par je sretnu vijest objavio preko svog glasnogovornika, no detalje oko vjenčanja zadržali su u strogoj tajnosti.

Šuška se i kako je jedan od razloga Mirandina trudnoća, lijepa manekenka je tu vijest navodno podijelila s prijateljima i užom obitelji.

Ovaj podatak potkrepljuje i činjenica da je u posljednje vrijeme često spominjala kako se želi povući s modnih pista i odgajati djecu na farmi u Australiji.

>> Lijepa Miranda Kerr na rubu anoreksije

>> Miranda Kerr želi Orlandovo dijete

27-godišnja Miranda je imala malo vremena za ovaj korak zbog obaveza koje ima prema australskom modnom brandu David Jones čija će nova kolekcija doživjeti premijeru 3. kolovoza.

'David Jones mi je velikodušno dao slobodno vrijeme kako bi se mogli vjenčati i provesti medeni mjesec zajedno', rekla je friška gospođa Miranda.

Lijepa Miranda i Orlando vjenčali su se mjesec dana nakon što ju je glumac zaprosio tijekom snimanja novog nastavka Pirata s Kariba u Maroku.

Par će uskoro proslaviti ovaj važan događaj u krugu obitelji i prijatelja u Australiji.

Upoznali su se 2006. na reviji Victorije Secret u New Yorku, a svoju su vezu pokušali zaštiti od javnosti cijelo vrijeme.

2008. Miranda je otkrila magazinu People kako je Orlando njezina ljubav, a iste godine par je obznanio zaruke.

No Orlando je nekoliko puta morao ponavljati pitanje, a Miranda je na kraju ipak popustila i odlučila se skrasiti uz glumca u kojemu je pronašla ljubav svog života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju