Turski Brad Pitt, glumac Kivanç Tatlitug u novoj seriji 'Gümüş', koja se od ponedjeljka prikazuje na Novoj TV, podrijetlom je Bosanac, a zanimljiva je činjenica da je u arapskim zemlja s dolaskom na male ekrane uzrokovao povećanje rastava braka

Kivanç Tatlitug proglašen je turskim Brad Pittom, a žene su svoje muževe počele uspoređivati s Mehmetom, kojeg u seriji utjelovljuje Kivanç.

Arapkinje muževima zamjeraju što nisu toliko romantični kao njihov omiljeni lik. Možda svoje zavodničke sposobnosti Kivanç duguje i svom bosanskom podrijetlu. Naime glumčeva je obitelj u Tursku emigrirala poslije Drugog svjetskog rata.

>> Zaljubite se u Brada Pitta Bliskog Istoka!

Da stvar bude bolja, zbog bezobrazno zgodnog glumca kojeg su mediji već prozvali turskim Brad Pittom, rastala se i njegova partnerica u seriji 'Gümüş', glumica Songül Öden. Njezin ju je suprug naime optužio kako ga vara s ljepotanom. Iako se poslije uspostavilo da je suprug pogriješio, spasa za njihov brak više nije bilo.

Nadamo se samo da plavokosi i plavooki Kivanç, koji je prije devet godina pobijedio i na izboru Model of the World, neće uzrokovati porast razvoda i među Hrvaticama, koje su ne sumnjamo već poludjele za ovim ljepotanom.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju