Novi zapleti ljubavnog trokuta u kojem se dva ljepotana Mustafa i Kerim bore za naklonost neodoljive Fatmagul nastavljaju se i u drugoj sezoni serije 'Izgubljena čast' koja kreće u nedjelju 26. kolovoza u 20 sati na Novoj TV

Borba dva turska ljepotana oko neodoljive Fatmagul nastavlja se i u drugoj sezoni popularne serije. Plave oči zavodljivog Firata Celika neodoljivi su adut koji će za male ekrane ponovno prikovati ženske obožavateljice.

Turski Matthew McConaughey, koji u popularnoj tumači lik Mustafe, bivšeg Fatmagulinog zaručnika u novim nastavcima postaje još zločestiji te će učiniti sve da ponovo vrati glavnu junakinju.

>>Jeste li spremni za povratak muškarca iz snova?

>>Beren Saat: Sviđa li vam se više stil Bihter ili Fatmagul?

No njegovim kobnim planovima suprostavlja se mirni i povučeni Kerim koji sjedi u zatvoru te s nestrpljenjem očekuje da Fatmagul obrani od napasnog Mustafe.

Ljepotan neodoljive valovite kose i toplih tamnih očiju Engin Akyurek koji tumači lik Kerima otkrio je nedavno kako je u početku imao poteškoće zbog zahtjevne i teške uloge.

'Ovo je uloga koja zahtjeva interpretaciju žrtve i ljubavi prema Fatmagul. Morao sam iznijeti i njegov i njezin proces zacjeljenja. Da, uvijek postoje neke poteškoće oko lika kada ga počnete igrati i povezanost glumca s njegovim likom se razlikuje od uloge do uloge. Morao sam to osvijestiti kako bih se mogao nositi s njim'.

Ova dva ljepotana već su zauzeli posebno mjesto u srcima brojnih obožavateljica pa vjerujemo kako intrige i zapleti koji slijede u uzbudljivim nastavcima omiljene serije koja je u prvoj sezoni emitiranja privukla 750 tisuća gledatelja, iščekujete s nestrpljenjem.

Druga sezona 'Izgubljene časti' kreće u nedjelju 26.kolovoza u 20 sati na Novoj TV, dok se u petak 24. kolovoza možete prisjetiti kako je završila posljednja epizoda poznate serije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju