I zvijezde su iskoristile ljeto kako bi pobjegle od svakodnevnih obaveza. Odmor na krstarenju se za mnoge pokazao kao najbolji izbor pa ga je i Uma Thurman provela u društvu dečka i usput pokazala tijelo u bikiniju

Uma Thurman je ljetni odmor provela u društvu dečka Bussona Arparda. Iako je par u travnju ove godine obznanio prekid, ljubav je ipak nadjačala sve probleme, a sreću su na kraju pronašli jedan drugome u zagrljaju.

Odmor je dodatno učvrstio njihovu vezu, a mnogi šuškaju i kako je trbuščić koji je Uma pokazala u bikiniju trudnički.

Glumica koja se proslavila filmovima 'Pulp Fiction' i 'Kill Bill' ima dvoje djece, jedanaestogodišnju Mayju Ray i osmogodišnjeg Levona Roan  iz braka s glumcem Ethanom Hawkeom, a sama je priznala kako je majčinstvo najljepši dar.

>> Seksi Uma Thurman pokrivena samo perjem

'Uvijek se trudim uskladiti majčinstvo i karijeru', rekla je Uma te dodala kako je itekako svjesna da je majčinstvo najljepši dar koji joj je dan!

Četrdesetogodišnja glumica za razliku od njezinih slavnih kolegica nije opsjednuta estetskim zahvatima, a svoje tijelo je pokazala u bikiniju bez obzira što možda ne odgovara strašnim holivudskim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju