Petnaest mjeseci stara Harper Seven i dalje otapa i najotpornije na bucmasta dječja lica, baš kao što njezina mama Victoria Beckham, opsjednuta stilskom savršenošću, ne prestaje iznenađivati opuštenim i zdravim odnosom prema odjeći svoje malene princeze

Kod gotovo svake mame kćerkica izaziva želju da svoju ljepoticu odijeva u neodoljive minijaturne modne kreacije u obliku haljina, ukrašenih kaputiće i cipelica sa šarenim ukrasima.

>> Slatka buhtlica u ulozi navijačice

Nekada je riječ o maksimalno smanjenim primjercima odjeće u kojima bismo se i sami voljeli vidjeti, ali nekada se dogodi da se mame malo 'zaigraju' i od svoje mezimice naprave lutkicu za presvlačenje zaboravljajući kako one baš kao i dječaci trebaju udobnost i primjerenost njihovoj dobi.

>> Harper Seven: Curica koja je srušila ružičasti mit

Očekivalo se kako će Victoria Beckham, jedna od modnih ikona opsjednuta besprijekornim izgledom, od svoje malene Harper Seven napraviti upravo takvu lutkicu. No, na svu sreću malena, osim mamine izričite želje za izbjegavanjem ružičaste, živi neopterećeni modni život.

Tako se pridružila majci u supermarketu u širokoj narančastoj haljiniispod koje su se, kao obavezni bebi modni dodatak, nazirale bijele pelene.

Prilikom prolaska izneđu polica s hranom, djevojčica je ostala bez jedne sandale, pokrečući možda trend kod vjernih Victorijinih fanova koje će u tome ideju za novi bebi modni izričaj.

Nadamo se da do takve ektremne ideje ipak neće doći, te da će one i druge trendseterice prihvatiti svoje djevojčice kao malena modna čuda bez obzira što nosila na sebi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju