Živite u malom stanu i nemate dovoljno mjesta za stvari? Amerikanci su našli rješenje za taj problem. Puno vremena provode na poslu i hrane se uglavnom u restoranima, a višak mjesta pronašli su u kuhinji. Evo za što ju sve koriste!

Njujorčani ne žive baš onako kako smo navikli gledati u filmovima. Za kupnju stana tamo vam je potrebno oko milijun dolara, a mjesečni najam doseže i do tri tisuće dolara. Manji stan znači više novca u novčaniku. No kamo sa stvarima?

'Pa ja baš ne kuham, ali imam mnogo odjeće, pa sam je počela slagati i u kuhinji, a da bih to ostvarila, morala sam se riješiti hladnjaka, isključiti pećnicu i prestati upotrebljavati sudoper', rekla je Zandile Blay.

U pećnicu možete posložiti svoje veste, na nju objesiti štikle, a imate li višak cipela, možete ih ubaciti i u elemente

U pećnicu možete posložiti svoje veste, na nju objesiti štikle, a imate li višak cipela, možete ih ubaciti i u kuhinjske elemente. Zašto bi taj prostor zjapio prazan, kada će vam olakšati ionako strašan prizor u ormaru!

'Većina mojih prijatelja živi u stanovima ovakve veličine ili manjima, tako da me svi razumiju. Nije to toliko šokantno. No prijatelji koji mi dođu iz drugih gradova ili zemalja čude se i pitaju - jesi li lud?? Zašto držiš odjeću u pećnici!?!, ispričao je Jim Caruso.

Kako se i u Hrvatskoj puno radi, a nema se dovoljno novca za kupnju većeg stana - evo ideje! Ako rijetko palite pećnicu, iskoristite je za ormar!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju