Mršave žene koje pretjeranim dijetama i vježbanjem stanje svoja tijela do stupnja da im se na cijeloj njihovoj figuri ističe samo glava prozvane su žene 'lizalice', a glavna među njima svakako je Victoria Beckham. Ponovno stilski besprijekorna, u londonskom izlasku pokazala je još tanašniju siluetu

Victoria Beckham trenutno boravi u Londonu gdje je sa svojim prijateljima Tarom i Gordanom Ramseyem te Evom Longoriom provela večer u jednom od talijanskih restorana.

Glasine kako se Backhamovi sele u SAD- sve su glasnije kao i one da David i Victoria nisu u naboljim odnosima. No, oko navednih tračeva nisu se izjašnjavali, već se svaki od njih posvetio svojim poslovnim obavezama

Victoria je završila novu kolekciju, a punom parom priprema i dizajniranje torbi koje će se pojaviti s etiketom s njezinim imenom.

Briga za tri sina, karijera dizajnerice te uloga besprijekorne zvijezde svakog crvenog tepiha na kojem se pojavi, uzrokuju stres koji u kombinaciji s rigoroznim djetama koje primjenjuje ostavljaju tragova na njezinoj tanašnoj figuri.

>> Dok Victoria gladuje, obitelj Beckham liže sladoled

>> FOTO: Victoria Beckham u turskom zagrljaju

Premda smo Victoriju navikli vidjeti u mršavom izdanju, u londonskoj je večeri kratkom i dekoltiranom crnom haljinom otkrila još istaknutije koščice i noge poput štapića.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju