Beckhamovi posljednjih mjeseci prolaze kroz bračnu krizu. Dok je David zbog povrede Ahilove pete kopačke morao izuti na neko vrijeme, njegova supruga u štiklama sve odlučnije kroči kroz svijet mode. A Davidova želja za još jednim djetetom kod Victorije nailazi na odlučno ne

Nekada najpopularniji celebrity par navodno prolazi zbog bračnu krizu. Nesuglasice između Victorije i Davida Beckhama nije uzrokovala treća osoba, već različite želje i planovi za budućnost.

Victoria se sve ozbiljnije želi baviti modnim dizajnom, dok David u obitelji priželjkuje još jedno dijete.

Zbog ozljede Ahilove pete poznati nogometaš neće zaigrati na nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Africi, što je dodatni razlog njegovog interesa za prinovu u obitelji.

Victoria za to ne želi niti čuti, jer osim što je već nekoliko puta izjavila kako je treće dijete i njezino zadnje, nesigurnosti oko vlastitog izgleda sve češće izlaze na površinu. Naime, poznata mršavica ni pod koju cijenu ne želi riskirati svoju liniju i iskusiti još jednu trudnoću.

>> Beckhamovi: Namazani uljem i u krevetu

'Ovo je presudno vrijeme za Beckhamove. Moraju odlučiti što žele u životu, jer ukoliko o tome ne rasparve na vrijeme njihovi bi životu mogli krenuti u različitim smjerovima' otkrio je izvor blizak poznatom paru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju