Mini haljine i štiklice kojima Victoria Beckham naglašava svoje tanašne nožice postale su njezin zaštitni znak. Dekolte je uglavnom stavljala u drugi plan, ali prilikom posjete dječjem sportskom centru odlučila je istaknuti sve što ima

Dok je David Beckham na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, njegova supruga Victoria brine se za sportski život svojih sinova. Tako im je pravila društvo u londonskom sportskom centru za djecu, doduše ne vježbajući već sigurno smještena na klupicama uz teren.

Bivša Spajsica nije htjela i odjeću prilagoditi ležernom danu, te je tako odlučna u svom šik imidžu na sebi imala kratku Miu Miu haljinicu i urnebesno visoke štikle. Pogled je sakrila glamuroznim sunčanim naočalama, a kosu skupila u pundžicu.

Iako je od smanjenja grudi prošle godine dekolte uglavnom stavljala u drugi plan, ovoga puta tek je jednim potezom otkopčavanja kojeg gumba previše istakla svoje grudi.

Razlog zbog kojeg je Viki uklonila 34DD implantate i stavila manje 34B jest vulgarnost kojoj naginje preraskošni poprsje. Sada je svojim dekolteom zadovoljna jer izgleda mlađe i mršavije.

>> FOTO: Modni mačak želi biti Victoria Beckham

>> Victoria prljavih nogu i poderanih hlača

Dok ne smisli neku novu teoriju o idealnoj veličini grudi, možemo samo zaključiti da unatoč financijskoj bezbrižnosti nije lako biti Victoria Beckham.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju