Jedna je visoka i jako mršava, a druga je vlasnica najpoželjnije stražnjice na svijetu. Ipak, Victoria Beckham tvrdi kako ona i Jennifer Lopez nose istu veličinu

Beckhamova supruga i modna dizajnerica Victoria tvrdi kako su njezine haljine namijenjene ženama svih oblika i veličina.

Često prozivana zbog svoje mršavosti našla je još jedan način da pokuša uvjeriti svijet kako je s njom i njezinom težinom sve u najboljem redu.

J.Lo je seks bomba i u četrdesetoj

'Jennifer i ja nosimo istu veličinu, haljina iz moje kolekcije koju sam jučer isprobala i stoji mi kao salivena je ona koju je J.Lo nosila. Tko bi rekao da naše guze stanu u istu haljinu?, izjavila je Posh.

Latino ljepotica Jennifer Lopez je ljubiteljica Victorijinih haljina, no ne nosi one izrađene u veličini 0, najpopularnijoj veličini celebrity dama.

Victoria Beckham je grozna i premršava!

Victoria liniju održava kavom i salatom

'Nikada ne bih mogla odjenuti tu veličinu. Ne razumijem kako netko može stati u tu veličinu i tvrditi da je zdrav', rekla je Jennifer u intervjuu koji je dala magazinu Elle.

U 41. J.Lo ima guzu, ima cice i ima ženske obline te uživa u mesu, ugljikohidratima, a s vremena na vrijeme se počasti i s nezdravim McDonaldsom. Sumnjamo da i Victorija radi isto!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju