Samo nekoliko dana nakon što je rodila kćerkicu Harper Seven Victoria je otkrila prijateljicama kako želi da njezina kći odraste u savršenu 'englesku ružu' s predivnim otmjenim naglaskom, a ne da se pretvori u razmaženo holivudsko derište

Victoria Beckham već ima velike planove za svoju kćer Harper Seven rođenu prije tri dana. Prijateljica bivše spajsice otkrila je da će Victoria svoju mezimicu odgajati po uzoru na vojvotkinju Catherine koju mama četvero djece obožava.

'Victoria je velika obožavateljica vojvotkinje od Cambridgea i sad je napokon dobila i svoju vlastitu princezu. Kate Middleton je predivna, ima stila i savršene manire, a to su kvalitete koja Victoria želi i Harper. Želi da njena kći odraste u savršenu 'englesku ružu' s predivnim otmjenim naglaskom, a ne da se pretvori u razmaženo hollywoodsko derište', otkrila je njezina prijateljica.

>> Victoria: Tek rođena Harper Seven iz rodilišta izlazi u Lobutinkama!

>> Victoria Beckham: Vraćam se na posao čim rodim!

Upravo zato, modna dizajnerica i supruga nogometaša Davida Beckhama ozbiljno razmišlja o tome da se s obitelji zauvijek vrati u Veliku Britaniju.

Kako bi se u potpunosti posvetila svojoj princezi, inače velika radoholičarka, odgodila je sve poslovne obveze i naredna dva mjeseca posvetit će se samo svojoj djevojčici. (Agencija VLM)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju