Po kojim kriterijima bi mogli izabrati 10 najseksepilnijih hrvatskih glumaca? Je li to osmjeh, pogled, mišičavi torzo ili pak neki poseban faktor X? U svakom slučaju uspjeli smo doći do rezultata, a sve uz pomoć fotografkinje Mare Milin koja se u svojoj karijeri nagledala i naslikala glumaca i izoštrila svoja osjetila.

Odbrojavanje može početi.

10. Goran Višnjić
Iako se u posljednjih nekoliko godina njegova karijera ne veže za hrvatsko tlo ipak mu je dodijeljeno posljednje mjesto.

9. Ivan Glowatzky
Ovaj glumac je još mlad što se može shvatiti kao pomanjkanje muževnosti krasi ga lijepo pravilno lice, a vjerujemo kako je pred njim jedna ozbiljna glumačka karijera s kojom će skupiti mnogo obožavateljica.

8. Amar Bukvić
Samozatajni glumac, po mišljenu Mare, vrlo je sličan popularnoj holivudskoj zvijezdi Russellu Crowu što je faktor koji mu daje određenu dozu privlačnosti i muževnosti

7. Sven Medvešek
Kažu za njega da je kao vino - s godinama sve bolji. Osim što je zgodan, krasi ga i dobar imidž slobodnjaka što ga čini još seksepilnijim.

6. Robert Kurbaša
Osim što je slobodan, pa je i samim time zanimljiv, ovaj glumac u svom pogledu ima ono nešto što obara s nogu. U ovom slučaju počinje djelovati onaj faktor X.

5. Leon Lučev
Privatno vrlo sramežljiv, vjeran suprug i otac troje djece, ovaj traženi hrvatski glumac često glumi zavodnika, a upravo njegove uloge čine ga još zanimljivijim.

4. Janko Popović Volarić
Iako je i on oženjen, to ne umanjuje zanimanje pripadnica ljepšeg spola prema ovom glumcu. Jedan je od onih muškaraca koji će svoje godine nositi šarmantno pa Jelena Veljača može jedino biti vrlo ponosna.

>> Top 5 najseksepilnijih muškaraca na svijetu

3. Goran Bogdan
Lana Klingor je prava sretnica. Iza mrkog i zavodničkog pogleda ovog glumca zapravo se krije jedna nježna i senzibilna osoba, a tu kombinaciju žene najviše vole.

2. Ivan Herceg
I on je slobodan! O njegovom mišićavom torzu puno se pričalo, a krasi ga i markantan pogled i neodoljivi osmjeh. Iako je bio vrlo blizu, ipak je zauzeo drugo mjesto.

1. Nikša Kušelj
Ovaj glumac se slučajno našao na vrhu top ljestvice, a presudne su bile snimke glumca koji u kupaćim gaćicama roni kroz morsko plavetnilo. No čini se da on ima i još svojih kvaliteta, a u kratko one su: zgodan, pametan, šarmantan i kavalir.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju