Peti parfem Christine Aguilere 'Royal Desire' poziva žena da probude svoju koketnu stranu. Tako tvrdi ova pjevačica koja u mirisnoj reklami izgleda potpuno predana zavođenju u čemu joj je uvelike pomaže i duboki dekolte

Christina Aguilera u privatnom životu ne prolazi najsretnije razdoblje budući da upravo prolazi kroz razvod od supruga Jordana Bratmana.No, njezin poslovni svijet zbog toga niti najmanje ne pati, dapače, bogatiji je i mirisniji za još jedan parfem.

Riječ je o njezinom petom mirisu 'Royal Desire' koji bi, prema njezinim riječima, žene trebao potaknuti da budu seksi i poželjne. U tome bi im trebale pomoći cvjetno-drvene note skrivene u bočici u obliku ženske siluete.

Reklama snimljena za 'Royal Desire' prikazuju pjevačicu platinaste boje kose odjevenu u stilu Marilyn Monroe s posebnim naglaskom na duboki dekolte koji otkriva ružičasta haljina šivana po mjeri pjevačice.

>> Ispijena i (pre)mršava Christina Aguilera

>> Frizure koje garantiraju holivudski look

Ružičasta soba koja nalikuje na kakav budoir uklopila se u seksi okruženje u kojem će više uživati njezini muški fanovi koji će inspirirani imidžem pjevačice svojim boljim polovicama pokloniti miris s potpisom ove glazbene dive.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju